Eddie Redmayne, în rolul criminalului în serie supranumit „Îngerul Morții”

Eddie Redmayne, în rolul criminalului în serie supranumit „Îngerul Morții”
Personajul real și-a ucis pacienții, ajungând - în 16 ani - să facă 300 de victime
 

The Good Nurse, povestea adevărată a unui asistent medical considerat devotat meseriei lui, dar care a fost simultan unul dintre cei mai mari criminali în serie din istorie, se îndreaptă spre marele ecran.

Cu Jessica Chastain și Eddie Redmayne în cărți pentru rolurile principale, filmul va fi ecranizarea romanului omonim, scris de Charles Graeber, notează publicația Empire Online. Scenaristul și regizorul danez Tobias Lindholm (Deturnarea/Kapringen, 2012) va sta la cârma producției.

Charlie Cullen (Eddie Redmayne), considerat un cadru medical foarte bun și dăruit meseriei lui, tată de familie, își ucidea, în secret, pacienții, ajungând - în 16 ani - la 300 de victime. A fost supranumit „Îngerul Morții”. Ucigașul a fost până la urmă prins de către doi criminaliști, care au mers pe urma lui Cullen, în spitalele în care acesta a lucrat, din New Jersey până în Pennsylvania, ajutorul decisiv venind de la o asistentă medicală (Chastain, dacă va accepta rolul).

Jessica Chastain va putea fi văzută în X-Men: Dark Phoenix (cu lansarea pe 5 februarie 2018) și filmează în aceste momente horror-ul It: Chapter 2. Redmayne revine pe marile ecrane mai devreme, în noiembrie 2018, în Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald.